Studenterhytta

Studenterhytta eies av Oslostudentenes Idrettsklubb og ligger på Kjellerberget ved Blankvann i Nordmarka. Anlegget ligger flott til på Kjellerberget ved Blankvann i Nordmarka og består av 2 hytter. Studenterhytta ønsker å være et samlingspunkt for studentmiljøet i marka og tilbyr overnatting og full servering til studentvennlige priser.

Kontakt: e-post: post@studenterhytta.no, tlf: 22 49 90 36, mobil: 48 36 88 30.
Eiere: Oslostudentenes Idrettsklubb, (OSI).
Stedet leies ut til store grupper fra 15 til 64 personer.


Fasiliteter

  • 64 sengeplasser fordelt på sju soverom.
  • Velutstyrt kjøkken med god kapasitet.
  • to store tømmerstuer med peis.
  • To dusj- / garderoberom med inngang til felles badstu.
  • Utendørs vannklosetter.


Adkomst
- Studenterhytta ligger på Kjellerberget ved Blankvann i Nordmarka. Gjestene ankommer til fots, på sykkel eller på ski. Stedet ligger midt i Nordmarka med mange stier og skiløyper å velge mellom. Dette er innenfor Markagrensa, det er derfor ikke lov å kjøre bil til hytta. Det er 4,5 km å gå fra parkeringsplassen i Sørkedalen, ca 7 km fra Frognerseteren.

Vinter. Om vinteren er korteste vei fra Sørkedalen skole, enten på skiløyper via Finnerud eller på beina på brøytet skogsbilsvei. Vi anbefaler å gå på ski fra Frognerseteren via Nordmarkskapellet. Det er en ca 7 km lang tur i lettkupert terreng, som passer for de fleste. Eller kan man også gå på ski fra Sognsvann gjennom Ullevålseter.

Vår, sommer og høst. Ellers i året kan man gå på grusvei eller sti fra Sørkedalen skole, på sti fra Frognerseteren eller på sti fra Sognsvann. Det er mange stier å velge mellom for å komme til hytta. Vi anbefaler å ta med kart hvis man ikke er kjent i Marka.


Priser

- 6000-, grunnpris 

- tilleggspris per person

for mer info: https://www.studenterhytta.no/studentgruppe.html