KSI-Hytta


KSI-hytta eies av OSI Oslo Studentenes Idrettsklubb, og ligger ved Slakteren i Nordmarka, rett nord for Nordmarkskapellet, 6 km fra Frognersæteren, 5 km fra Sørkedalen og 10 km fra Sognsvann. Hytta ligger ikke langt unna Blankvann der det er bade- og fiskemuligheter.


Fasiliteter

  • 28 sengeplasser fordelt på sju soverom.
  • Velutstyrt kjøkken med god kapasitet for rundt 40 personer.
  • Stor stue med sentralt plassert peis.
  • To dusj- / garderoberom med inngang til felles badstu.
  • Innendørs vannklosetter.


Adkomst 

- Fra Sognsvann T-banestasjon går turen via Ullevålseter og videre langs grusveien inn til KSI-hytta. Dette er om lag 10 km. Fra Frognerseteren T-banestasjon går turen via Tryvannstua og videre langs grusveien inn til KSI-hytta. Dette er om lag 6 km. Det er ikke tillatt å kjøre bil i Nordmarka. Kjøretillatelse gis kun ved spesielle anledninger, eksempelvis arbeid i form av dugnad. Kjøretillatelse utstedes kun av Friluftsetaten, Oslo kommune og det må som regel søkes 2 uker i forveien.


Utleie

- Det er daglig leder i OSI som står for utleie. Send en e-post til daglig-leder@osi.no for booking eller spørsmål. I juli er kontoret stengt, og det er da ikke mulig å foreta nye reservasjoner av hytta.

Det er 18-års aldersgrense for leie av hytta. Hvis en skoleklasse ønsker å benytte seg av hytta må det først sendes skriftlig tillatelse fra lærer eller foresatt.

For våren er hytta reservert for bestilling til OSI-gruppene frem til 15. desember. Etter dette kan alle som ønsker reservere. For høsten gjelder det samme frem til 1. juni.

Utgangspunktet for alle bookinger er innsjekk og utsjekk kl 12:00


Priser

- Alle opphold faktureres med en grunnpris på 1500 kroner for hele oppholdet. I tillegg kommer det et pristillegg per person per natt. Dette tillegget pr. natt pr. person varierer som følger: 

OSI-medlemmer: 100,- 

SiO-studenter: 150,-

Barn opp til 15 år: 150,-

Andre: 300,-