OSI Friluft eier tre hytter i Nordmarka. KSI Hytta, Studenterhytta og Familiehytta. Hyttene kan brukes av alle. Men som medlem av OSI Friluft, kan du leie i rimelige priser. Vi er opptatte av å passe på både hyttene og deres arv som er eldre enn 100 år. Nedenfor kan du finne mer informasjon om hyttene. Ytterlige informasjon og bilder kan du finne i øvreste menyen under Hytter. 


KSI Hytta 

KSI-hytta er den minste av OSIs to hytter i Nordmarka. Den er ubetjent, og egner seg utmerket til seminarer, sosiale sammenkomster og fester. OSI sine medlemmer og studenter har fortrinnsrett på leie av hytta, men den er ellers åpen for alle, for eksempel skoleklasser og bedrifter.

KSI-hytta (osi.no)


Studenterhytta 

På Studenterhytta i Nordmarka utenfor Oslo får du gode måltider og overnatting i en unik og hjemlig atmosfære i gamle tømmerbygninger. De tar imot enkeltgrupper fra 15 til 64 personer som disponerer hele stedet.  

Hjem (studenterhytta.no)


Familiehytta

Familiehytte er en 8 mans hytte som ligger ved siden av Studenterhytta. Den er ikke like stor som Studenterhytta, men lignende fasiliteter kan benyttes.


For mer informasjon: leder-friluft@osi.no