Velkommen!

OSI Friluft er en forening for alle studenter som liker frisk luft, turer i skog og mark, og generelt ønsker å ta del i en sosial og aktiv forening.  Vi vil ha turer med innhold som fjellturer, topptur, bålkos, teltturer, fisketurer, skitur, kajakk og lignende etter som hva medlemmene ønsker.

I år har OSI friluft målsetning om minst to lavterskelturer i måneden. Med lavterskel mener vi at det skal være enkle aktiviteter, i nærheten av Oslo og lett for alle å være med. Det kan være alt fra fottur i Oslomarka, bålkos, hengekøyetur eller skiturer. Vi har også mål om å ha minst 4 mer høyterskelturer i semesteret der det vil kreve litt mer ressurser for å være med. Vi tror og at disse turene vil være f.eks over en helg/langhelg. Her snakker vi om litt lengre fotturer, fjellskituer, surfing og toppturer. Det planlegges også ca. 1 helgetur i måneden med hytte eller telt som ikke har et like høyt nivå.

Nivået i gruppa er veldig forskjellig. Alt fra de som er erfarne toppturfolk, til de som er lommekjente i Oslomarka, noen som aldri har sovet en natt ute eller som bare ønsker å komme seg ut på tur.

Mer info finner du på:

Instagram: osifriluft

Facebook: OSI Friluft

Medlemsavgift: 120kr (til OSI)
Treningskontigent: for studener: 350kr / for ikke-studenter: 600kr (til OSI Friluft)

Når man skal bli medlem av OSI Friluft må du betale to avgifter. Den ene avgiften går til OSI Friluft og de pengene blir brukt til å arrangere turer. Den andre avgiften betales til OSI, for å være medlem i OSI. Disse avgiftene sendes ut seperat 

Om du har noen spørsmål, send mail til: leder-friluft@osi.no