★ Hva er OSI Friluft?
OSI Friluft er en undergruppe av OSI, Oslo Studentenes Idrettsklubb. Vi er en forening for alle studenter som liker frisk luft, turer i skog og mark, og som generelt ønsker å ta del i en sosial og aktiv forening.

 

★ Hvordan blir man medlem?
Gjennom hjemmesiden vår: https://friluft.osi.no/ 

 

★ Hva slags turer holder dere?
Vi arrangerer all slags turer som enkle fotturer, fjellturer, toppturer, kajakkturer, bålkos, teltturer, fisketurer og skiturer. Sjekk gjerne vår Facebook side for å se tidligere arrangementer:

https://www.facebook.com/osifriluft 

 

★ Hvor ofte holder dere tur?
Foreningen har en målsetning om å holde to lavterskelturer hver måned. Med lavterskel mener vi at det skal være enkle aktiviteter, i nærheten av Oslo og lett for alle å være med på. Det kan være alt fra fottur i marka, bålkos, hengekøyeturer, kveldsmat i naturen eller skiturer.

Vi planlegger også å ha minst 2 høyterskelturer per måned der det vil kreve litt mer ressurser for å være med. Vi tror og at disse turene vil være f.eks. over en helg/langhelg. Her snakker vi om lengre fotturer, fjellskiturer, surfing og toppturer.

 

★ Må man ha turerfaring for å være med i foreningen?
 Nei det må man ikke. Nivået i gruppa er veldig forskjellig. Alt fra de som er erfarne toppturfolk, til de som er lommekjente i Oslomarka og noen som aldri har sovet en natt ute. I OSI Friluft er alle velkomne!

Noen av våre litt mer krevende arrangementer vil stille krav til erfaring, dette vil komme godt frem i arrangement teksten.

 

★ Kreves det noe spesielt utstyr for å være med på tur?
Krav til utstyr blir spesifisert i hvert enkelt arrangement. Til lavterskelturer kreves som oftest ikke noe eget utstyr. OSI Friluft innehar også en del turutstyr som det er mulig å benytte seg av dersom man skulle mangle noe.

 

★ Jeg vil gjerne være med på overnattingstur men har ikke noe telt. Hva gjør jeg?
Da sender du en melding til arrangør og hører hva det finnes av muligheter for å låne utstyr. OSI eier mye utstyr som blant annet telt, hengekøyer og liggeunderlag.

 

★ Er det mulig å delta på en prøvetur før man eventuelt blir medlem?

Ja det er det. Hold utkikk på vår Facebookside https://www.facebook.com/osifriluft for å få med deg kommende eventer. Vi legger ut arrangementer fortløpende og holder en velkomsttur som er åpen for alle i begynnelsen av semesteret.

 

★ Hva koster det å bli medlem?
 Når man skal bli medlem av OSI Friluft må man betale to avgifter. Den ene avgiften går til OSI Friluft og de pengene blir brukt til å arrangere turer. Den andre avgiften betales til hovedklubben, OSI, for å være medlem i OSI. Disse avgiftene sendes ut i seperate fakturaer.

Medlemsavgift: 120kr (til OSI)

Treningskontigent: for studenter: 350kr / for ikke-studenter: 600kr (til OSI Friluft)

 

★ Koster det noe å være med på de forskjellige arrangementene?
 Noen arrangementer vil kreve en egenandel for å dekke eventuelle utgifter med transport, mat, hytteleie o.l. Egenandelen er betydelig mye lavere enn om man skulle booke på egen hånd da foreningen dekker store deler av kostnaden. Her kan man «tjene inn» semesteravgiften veldig raskt!

 

★ Jeg har noen spørsmål og vil gjerne høre mer om OSI Friluft. Hvordan kan jeg kontakte dere? 

Send gjerne en epost til leder-friluft@osi.no 

 

★ Jeg har en del turerfaring og skulle gjerne vilje høre mer om mulighetene for å sitte med i styret og være med som turleder.
Styret hilser nye styremedlemmer velkommen.

Ta kontakt med leder-friluft@osi.no for å høre mer om ledige plasser og muligheter.

 

★ Dette høres helt fantastisk ut! Hvordan var det jeg melder meg på som medlem nå igjen?

Du melder deg på via hjemmesiden vår: https://friluft.osi.no/